Overstappen naar Magento 2, migreren van Magento naar Magento 2...

In juni 2020 verdwijnt de ondersteuning van Magento 1, een reden te meer op de overstap te maken naar Magento 2.

KNISPR is de betaalbare partner voor de kleine zelfstandige tot middelgrote bedrijven om je migratie naar het Magento 2 platform of misschien wel een ander platform te maken.
Aangezien Magento 2 volledig opnieuw is geschreven in nieuwe code is het geen kleine stap, er komt heel wat bij kijken. De meeste Magento websites draaien nog op PHP 5.X, waar Magento 2 gebruik maakt van het nieuwe en snellere PHP 7.X.

De voordelen:

Overstappen en migreren naar magento 2 heeft meerdere voordelen dan enkel ondersteuning hebben van Magento, hieronder nemen we even de voordelen in kaart.

Magento 2 is veiliger, niet onbelangrijk in het e-comemrce landschap natuurlijk, je gaat met gegevens van klanten om en je wil je website ten alle tijden in de lucht houden.

Magento 2 is mobielvriendelijker dan Magento 1, een groot deel van je online bezoekers doen dit via een mobile device. Het is belangrijk dat je tegenwoordig een overzichtelijke website hebt die mobielvriendelijk schaalt, anders haken immers veel potentiële klanten af.

Magento 1 is niet meer interessant voor module en app ontwikkelaars, alle pijlen zijn gericht op het ontwikkelen voor Magento 2.

En één van de belangrijkste is dat Magento 2 nog beter wordt gevonden in de zoekresultaten van Google. 

Overstappen naar Magento 2 zonder downtime.

KNISPR zet een volledige nieuwe Magento 2 installatie op een server, vanuit daar werken we aan je nieuwe Magento online webshop en migreren we alle data.
in dit hele proces kan je alles volgen en testen, we installeren de nieuwe modules en koppelen alle API's die nodig zijn om je nieuwe Magento2 migratie te laten werken.

Nadat alles getest is zowel door ons als door de klant en we zeker zijn dat alles optimaal werkt kunnen we de overstap van de oude naar de nieuwe website life zetten, dit gaat nagenoeg zonder downtime.

KNISPR is uw professionele partner om uw oude Magento naar het nieuwe Magento 2 platform te migreren. 

Wil je een afspraak maken om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de overstap van jouw webshop naar Magento 2 ?