KNISPR, niet alleen mooie websites...

Een mooie website is belangrijk, zeker de laatste jaren waar de online aankopen massaal groeien.

Volgens een rapport was de belgische online e-commerce omzet in 2018 bijna 12 miljard euro. Een belg geeft gemiddeld per jaar 1600 euro uit via online aankopen. Zelf hebben we al sinds 2001 één van de eerste online shops van België, de kennis die we in al die jaren hebben opgedaan delen we graag met onze klanten. 

Dat is de visie van KNISPR, we willen dat iedere zelfstandige niet alleen een mooie website of webshop heeft, maar belangrijker nog eentje die werkt en converteert of gemakkelijker gezegd '' geld in het laatje brengt'' !

Ecommerce in België €11,84 miljard waard in 2018

E-commerce in België met 7 procent gegroeid in eerste jaarhelft

Iedereen wil een graantje meepikken

België loopt nog flink achter op het gebied van E-commerce, reden des te meer om er nú mee te beginnen. Want wat een Belg niet vindt in België koopt hij gewoon in Nederland of Duitsland of..... China.

Natuurlijk zijn er enorm veel websites en webshops, maar veel daarvan zijn niet ge-optimaliseerd om te werken voor jou !

De kracht van een website zelf beheren is dat je veel meer invloed kan uitoefenen op Google en andere zoek websites. Door onze eigen ervaring weten we precies wat we moeten doen om Google correcte en juiste informatie te geven, KNISPR is de ideale partner om je website op te zetten, in te stellen voor Google en jou zelf verder het beheer te laten doen, en als je daar geen tijd voor hebt doen wij ook dat voor je !

Iedereen wil een graantje meepikken van de online verkopen, maar vele websites en zelfstandigen stoppen er al weer na 2 jaar mee. Het vergt immers veel tijd en doorzettingsvermogen om je website up2date te houden.

KNISPR helpt je niet alleen in het begin, maar ook gaandeweg om je online business te vergroten en verbeteren!

Niet énkel webshops, ook websites ...

Natuurlijk zijn niet alleen webshops belangrijk, ook een eigen website voor uw bedrijf of blog is enorm belangrijk in deze tijden ! Wie kijkt er nu niet meer online om recensies te vinden over een bedrijf. Stel dat je wel Google recensies krijgt van klanten, maar je bent niet op het internet te vinden met een goede nette website waar je info kunt vinden over wat je doet en wat je hebt gedaan, dan ben kan je dat alsnog klanten kosten. Mensen vinden nu eenmaal graag alle info gemakkelijk, overzichtelijk en snel op een website. Zeker in tijden waar iedere minuut telt !

KNISPR maakt samen met jou een zéér mooie en duidelijke website, info en foto's, maar vooral een website die klanten kunnen vinden, en niet enkel van horen, maar via Google !